New Growth

U BENT STARTER. 

GEFELICITEERD MET UW ONDERNEMERSCHAP!

Nu begint het echt. Allerlei randvoorwaarden gesteld door de Rijksoverheid waar u zich aan moet houden. Dat kan overweldigend zijn. Kohen Administraties helpt u als starter op weg met een solide basis voor de komende jaren groei en bloei. 

 
Leraar gitaarles geven

WIJ DOEN UW BOEKHOUDING. PLUS:

Wij werken vanuit Den Haag. Onze clienten bevinden zich in de Randstad en daarbuiten.

Als starter begint u vol enthousiasme. In de waan van de dag vergeet u misschien dat er een basisadministratie ingericht moet worden. Facturen dienen gemaakt te worden met specifieke eisen vanuit de Belastingdienst. Misschien komt u in aanmerking voor BTW vrijstelling. En u kunt optimaal gebruik maken van fiscale voordelen als starter. 

 

Wij begrijpen, dat u in de avond of weekeinden even wilt afstemmen met uw boekhouder of adviseur. (Die niet om 17:01 zijn antwoordapparaat aan heeft staan.)

 

Kohen Administraties helpt u als coachende boekhouder de komende tijd goed op weg. In ons maandpakket zit deze begeleiding standaard. 

bel of app

Whatsapp contact bij Kohen Adminisraties - Boekhouder Den Haag

Hier volgt onze "nee-nee" sticker :-) voor marketeers, colporteurs of acquisities: wij hebben écht geen interesse in (product)aanbiedingen of advertenties.

Wij hebben ook geen stage plekken of actuele vacatures.

GEGEVENS

Spui 326

2511 BZ Den Haag

info@kohen.nl​​

KVK - 52509893

BTW - NL001112146B92

IBAN - NL80ABNA0516172107

BECON - 706322

GEOPENd

Doordeweeks van 9 - 20 uur

Zaterdag van 15 - 20 uur