top of page
Kohen Administraties - Adam

Als boetiek administratiekantoor onderscheiden wij ons van andere kantoren. Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalig te blijven en richten ons op één type ondernemer (de ZZP'er) en particulieren. Een boetiek-aanpak is inmiddels vanuit de internationale consultancy firma's overgewaaid: Wendbaarder bij marktveranderende omstandigheden en volwassen, maar eerlijk, geprijsd. Wij bieden losse (advies)diensten alsook een volledig boekhoudabonnement voor ZZP'ers. 

100% digitaal
Kohen Administraties heeft geen fysiek kantoor en werkt volledig online en digitaal. Daarom hebben wij clienten uit de randstad en ver daar buiten. Samen met jou zorgen wij er voor dat de boekhouding orde is, en de belastingaangifte op tijd wordt ingediend. 

Wasstraat
Jouw boekhouding kan een chaos zijn. Of nagenoeg perfect op orde. Wij helpen je stap voor stap om alles op orde te krijgen én te behouden. Dat is onze ‘wasstraat’. Een beproefde methode welke al velen cliënten duurzaam verder heeft geholpen.

Hieronder stellen wij ons aan jou voor:

Boetiek
administratiekantoor

Kohen Administraties.png

Ik ben Adam

Eigenaar van Kohen Administraties en ondernemer sinds 2010. Efficientie is troef in mijn bedrijfsvoering. Niet alleen voor mijn eigen bedrijf, ook voor mijn clienten zoek ik naar de best mogelijke oplossingen. Mijn studie-achtergrond is hbo social work, mba en boekhouding. Ook werk ik nauw samen met enkele externe professionals. Ik volg geregeld bijscholingscursusen, intervisie en supervisie. Bij een samenwerking bied ik vooral bondig advies en optimale dienstverlening zonder poespas.

Ik ben Daniël

Mijn achtergrond als (bedrijfs) management adviseur en jurist zet ik in voor onze clienten. Ik houd mij bezig met uitdagende vraagstukken zoals rechtsvormen en fiscale bezwaartrajecten. Clienten kunnen daarnaast bij mij terecht voor bedrijfskundig en eenvoudig juridisch advies. In piekmomenten assisteer ik Adam op de achtergrond zoals bij het klant en mailcontact.

Gerhard%20Kohen%20Administraties_edited.jpg

Ik ben Gerhard

Administrateur-op-oproepbasis bij deze jonge honden. Ik ben (pas) 55 jaar boekhouder en leer nog steeds dagelijks bij van zowel deze twee heren als onze clienten. Digitalisering heb ik lange tijd buiten boord gehouden. Tot Adam mij liet zien hoe eenvoudig en overzichtelijk het kan. Hád ik dit vroeger in mijn administratiekantoor maar, denk ik dan. Tijdens de aangifteperioden ondersteun ik Adam en soms geeft deze oude rot nog wat tips wanneer iemand even vastloopt in zijn administratie. Ik hoop nog heel wat jaren team Kohen bij te mogen staan!

Over ons

bottom of page