Family Phoro Album

OVER ONS

/ aangenaam kennis te maken!

OVER ADAM

Geboren in 1986. Ondernemer sinds 2006. Samen met mijn partner heb ik Kohen Administraties opgericht. Daarnaast werkt onze (schoon)moeder met ons én werk ik nauw samen met externe consultants. Ik ben afgestudeerd HBO Social Worker en boekhouder. Bijscholing volg ik als business controller.

 

Mijn doel voor jouw bedrijf is klip en klaar: assisteren om de bedrijfsvoering financieel optimaal in te richten en tegelijkertijd het best mogelijke binnen fiscale wetgeving te waarborgen. 

Ik houd van heldere, korte en vooral duidelijke antwoorden op de vragen die je hebt. Daarnaast wil ik je financiële administratie volledig Fiscus-proof hebben. Zodat er bij een eventuele boekcontrole geen zweetdruppels op het voorhoofd ontstaan. 

Beschouw het als een wasstraat. U wordt client bij ons en wij helpen u stapsgewijs uw boekhouding op orde te krijgen en te behouden. Daarnaast is uw aangifte altijd op tijd. U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt: Adam!

Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen uw financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kunt u niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heeft u hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller.

Al deze functies vindt u bij Kohen Administraties. Wij worden geregeld bijgeschoold in actuele wet- en regelgeving.

GEEN STANDAARD BOEKHOUDKANTOOR

De tijd dat er alleen bonnetjes verwerkt moesten worden, is nagenoeg voorbij. Het vak "boekhouden" omvat meer dan dat. Ik verwacht dat de 'ouderwetse' boekhouder van nu, over 5 jaar niet meer bestaat. Wij zijn dan meer jouw persoonlijke adviseur en bedrijfscoaches. De boekhouding zal voor een groot gedeelte automatisch verlopen. Bij Kohen Administraties vindt deze verschuiving al enige jaren plaats.

 

Ons kantoor draait op de nieuwste (en niet de goedkoopste) boekhoudsoftware. Hierdoor is er meer tijd om u als ondernemer te begeleiden. Bovendien krijgen bepaalde cliënten dankzij deze software 24/7 inzicht in alle resultaten. Allemaal dankzij de cloud.

Wij hebben al vroeg besloten om geen fysiek kantoor te bemensen. Hierdoor is onze overhead laag. Wij werken vanuit huis of spreken af bij de client. Met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen.

TEAM KOHEN ADMINISTRATIES

Adam

Eigenaar

Osnaath

Assistent Boekhouder

Daan

Bedrijfskundig adviseur

Amerik

Consultant / Fiscalist

Gerhard

Senior Administrateur

Rijd door Car Wash

DE WASSTRAAT

Of de boekhouding een chaos is, of nagenoeg perfect op orde: wij helpen je stapsgewijs de boekhouding op orde te krijgen en te behouden. Daarnaast is je belastingaangifte altijd op tijd. 

 

Deze wasstraat is ons beproefde concept en heeft vele tientallen cliënten duurzaam verder geholpen.

Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen je eigen financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kun je niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heb je hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller.

Al deze functies vind je bij Kohen Administraties. Wij worden overigens geregeld bijgeschoold in actuele wet- en regelgeving.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als afgestudeerd HBO Social Worker kwam ik al vroeg in aanraking met gezinnen die diep in de schulden zaten. Om hen licht te bieden in hun donkerste dagen, was het mooiste wat er was. Via-via rol je van het een in het ander. Als consultant heb ik bedrijven geadviseerd bij strategische marketing, invoering van KPI’s of marketing management. Doel: kostenbesparing én efficiency.

Vraag je vier verschillende boekhouders om “de beste” methode de financiële administratie te verzorgen, krijg je nagenoeg vier verschillende antwoorden. Er kunnen veel verkeerd begrepen methodes nutteloos, tijdelijk nuttig, of juist geweldig zijn, maar verkeerd worden toegepast. Omdat ik van financiële analyse en bedrijfskundig advies een specialiteit heb gemaakt, ben ik in staat om mijn cliënten te begeleiden naar echt effectieve financiële bedrijfsvoering. 

Mijn kennis schaaf ik constant bij. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingscursussen en ben ik aanwezig bij workshops voor fiscaal intermediairs van de Belastingdienst. Daarnaast ben ik mij aan het bijscholen tot business controller. Intervisie en supervisie volg ik een paar maal per jaar bij een aantal ervaren gepensioneerde fiscalisten en accountants. 

NU CONTACT

Hier volgt onze "ja-nee" sticker :-)

Bel ons als je vandaag nog een 

boekhouder zoekt, of meer informatie 

wilt over onze diensten!

 

Wil je producten of (google)diensten aan ons verkopen? Sorry! Wij hebben écht géén interesse. Echt niet.

Google reviews Kohen Administraties.png

GEGEVENS

Spui 326

2511 BZ Den Haag

KVK - 52509893

BTW - NL001112146B92

IBAN - NL70ABNA0870435396

BECON - 706322

GEOPEND

Doordeweeks van 12 - 18 uur

Of in het weekend op afspraak