Family Phoro Album

EEN BETROKKEN FAMILIEBEDRIJF

Ik ben Adam. Ondernemer sinds 2006. Samen met mijn partner heb ik Kohen Administraties opgericht. Daarnaast werken er nog twee familieleden en een externe consultant in ons groeiende kantoor!

Beschouw het als een wasstraat. U wordt client bij ons en wij helpen u stapsgewijs uw boekhouding op orde te krijgen en te behouden. Daarnaast is uw aangifte altijd op tijd. U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt: Adam!

Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen uw financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kunt u niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heeft u hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller.

Al deze functies vindt u bij Kohen Administraties. Wij worden geregeld bijgeschoold in actuele wet- en regelgeving.

GEEN STANDAARD BOEKHOUDKANTOOR

De tijd dat er alleen bonnetjes verwerkt moesten worden, is nagenoeg voorbij. Het vak "boekhouden" omvat meer dan dat. Ik verwacht dat de 'ouderwetse' boekhouder van nu, over 5 jaar niet meer bestaat. Wij zijn dan meer uw persoonlijke adviseur en bedrijfscoaches. De boekhouding zal voor een groot gedeelte automatisch verlopen. Bij Kohen Administraties vindt deze verschuiving al enige jaren plaats.

 

Ons kantoor draait op de nieuwste (en niet de goedkoopste) boekhoudsoftware. Hierdoor is er meer tijd om u als ondernemer te begeleiden. Bovendien krijgt u dankzij deze software 24/7 zelf inzicht in uw resultaten. Allemaal dankzij de cloud.

Wij hebben al vroeg besloten om geen fysiek kantoor te bemensen. Hierdoor is onze overhead laag. Wij werken vanuit huis of spreken af bij de client. Met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen.

OVER MIJ

Ik ben geboren in 1986. Afgestudeerd HBO Social Worker en boekhouder. Bijscholing als business controller. Ondernemer sinds 2006. Mijn doel als uw boekhouder en adviseur is klip en klaar: ondernemers helpen om hun bedrijfsvoering financieel optimaal in te richten en tegelijkertijd het best mogelijke binnen fiscale wetgeving te waarborgen. 

Ik houd van heldere, korte en vooral duidelijke antwoorden op alle vragen die u heeft. Daarnaast wil ik uw financiële administratie volledig Belastingdienst-proof hebben. Zodat u bij een eventuele boekcontrole geen zweetdruppels op het voorhoofd heeft. Ik ben bekend met alle bekende boekhoudmethodes en fiscale technieken. Daarnaast scherp ik mijn kennis en vaardigheden voortdurend bij.

TEAM KOHEN ADMINISTRATIES

Adam

Eigenaar

Osnaath

Assistent Boekhouder

Daan

Bedrijfskundig adviseur

Amerik

Consultant / Fiscalist

Gerhard

Senior Administrateur

Rijd door Car Wash

DE WASSTRAAT

Of uw boekhouding een chaos is of nagenoeg perfect op orde: wij helpen u stapsgewijs uw boekhouding op orde te krijgen en te behouden. Daarnaast is uw belastingaangifte altijd op tijd. 

 

Deze wasstraat is ons beproefde concept en heeft vele tientallen cliënten duurzaam verder geholpen.

Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen uw financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kunt u niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heeft u hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller.

Al deze functies vindt u bij Kohen Administraties. Wij worden geregeld bijgeschoold in actuele wet- en regelgeving.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Als afgestudeerd HBO Social Worker kwam ik al vroeg in aanraking met gezinnen die diep in de schulden zaten. Om hen licht te bieden in hun donkerste dagen, was het mooiste wat er was. Via-via rol je van het een in het ander. Als consultant heb ik bedrijven geadviseerd bij strategische marketing, invoering van KPI’s of marketing management. Doel: kostenbesparing én efficiency.

Vraagt u vier verschillende boekhouders om “de beste” methode uw financiële administratie te verzorgen, krijgt u vier verschillende antwoorden.Er kunnen veel verkeerd begrepen methodes nutteloos, tijdelijk nuttig, of juist geweldig zijn, maar verkeerd worden toegepast. Omdat ik van financiële analyse en bedrijfskundig advies een specialiteit heb gemaakt, ben ik in staat om mijn cliënten te begeleiden naar echt effectieve financiële bedrijfsvoering. 

Mijn kennis schaaf ik constant bij. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingscursussen en ben ik aanwezig bij workshops voor fiscaal intermediairs van de Belastingdienst. Daarnaast ben ik mij aan het bijscholen tot business controller. Intervisie en supervisie volg ik een paar maal per jaar bij een aantal ervaren gepensioneerde fiscalisten en accountants. 

bel of app

Whatsapp contact bij Kohen Adminisraties - Boekhouder Den Haag

Hier volgt onze "nee-nee" sticker :-) voor marketeers, colporteurs of acquisities: wij hebben écht geen interesse in (product)aanbiedingen of advertenties.

Wij hebben ook geen stage plekken of actuele vacatures.

GEGEVENS

Spui 326

2511 BZ Den Haag

info@kohen.nl​​

KVK - 52509893

BTW - NL001112146B92

IBAN - NL80ABNA0516172107

BECON - 706322

GEOPENd

Doordeweeks van 9 - 20 uur

Zaterdag van 15 - 20 uur