OVER ONS

Administratie
Ons administratiekantoor zorgt er samen met jou voor dat de boekhouding op orde is en de belastingaangiften op tijd worden ingediend. Wij beschouwen jou als collega ondernemer. Niet als nummer. Kohen Administraties heeft geen fysiek kantoor en werkt volledig online en digitaal. 

Wasstraat
Jouw boekhouding kan een chaos zijn. Of nagenoeg perfect op orde. Wij helpen je stap voor stap om alles op orde te krijgen én te behouden. Dat is onze ‘wasstraat’. Een beproefde methode welke al velen cliënten duurzaam verder heeft geholpen!

Overzicht hebben en houden
Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen je eigen financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kun je niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heb je hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller.

Eigenaar

Ik ben Adam. Ondernemer sinds 2006 en eigenaar van Kohen Administraties. Mijn studieachtergrond: BSW (HBO Bachelor of Social Work), MBA en boekhouding. Samen met mijn partner heb ik Kohen Administraties opgericht. Daarnaast werk ik nauw samen met enkele externe professionals. Mijn kennis wordt continu bijgehouden. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingscursussen, intervisie en supervisie.

Kohen Administraties.jpg

Adam

boekhouder

Daniel Jurist

Daniël

jurist

Gerhard Kohen Administraties.jpeg

Gerhardt

administrateur

image0.jpeg

Amerik

fiscaal adviseur