Kohen Administraties.jpg

Ik ben Adam, geboren in 1986, ondernemer sinds 2006 en eigenaar van Kohen Administraties. Mijn studieachtergrond: BSW (HBO Bachelor of Social Work), MBA en boekhouding. 

 

Samen met mijn partner heb ik Kohen Administraties opgericht. Daarnaast werk ik nauw samen met enkele externe professionals. Mijn kennis wordt continu bijgehouden. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingscursussen, intervisie en supervisie.

Mijn kantoor staat geregistreerd als fiscaal intermediair bij de Belastingdienst onder nummer 706322.

Meer dan alleen de boekhouding.

Wij zijn meer persoonlijk adviseur en sparringspartner geworden. Daarnaast zorgen wij er voor dat jouw boekhouding op orde is en de belastingaangiften op tijd zijn ingediend. Wij beschouwen jou als collega ondernemer. Niet als nummer.

Kohen Administraties heeft geen fysiek kantoor en werkt volledig online en digitaal.

Wasstraat.

Jouw boekhouding kan een chaos zijn. Of nagenoeg perfect op orde. Wij helpen je stap voor stap om alles op orde te krijgen én te behouden.

 

Ik noem dit onze ‘wasstraat’. Een beproefde methode welke al velen cliënten duurzaam verder heeft geholpen!

Kohen Administraties.jpg

Adam

boekhouder

Daniel Jurist

Daniël

jurist

Gerhard Kohen Administraties.jpeg

Gerhard

senior administrateur

image0.jpeg

Amerik

fiscalist

Geen overzicht meer

Wanneer er geen overzicht, balans of rust is binnen je eigen financiële bedrijfsvoering, is er vaak niet één specifieke oorzaak aan te wijzen. Veelal betreft het een combinatie van verschillende factoren. Deze kun je niet allemaal zelf herkennen, aanpassen of verbeteren. Hierbij heb je hulp nodig van een boekhouder, bedrijfskundige, fiscalist of controller. En dit is ons team: