Kohen Administraties - Adam

Als boetiek administratiekantoor onderscheiden wij ons van andere kantoren. Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalig te blijven en richten ons op één type ondernemer (de ZZP'er). Een boetiek-aanpak is inmiddels vanuit de internationale consultancy firma's overgewaaid: Wendbaarder bij marktveranderende omstandigheden en volwassen, maar eerlijk geprijsd.

Administratie
Wij beschouwen jou als collega ondernemer. Niet als nummer. Kohen Administraties heeft geen fysiek kantoor en werkt volledig online en digitaal. Daarom hebben wij clienten uit de randstad en ver daar buiten. Samen met jou zorgen wij er voor dat de boekhouding orde is, en de belastingaangifte op tijd wordt ingediend. 

Wasstraat
Jouw boekhouding kan een chaos zijn. Of nagenoeg perfect op orde. Wij helpen je stap voor stap om alles op orde te krijgen én te behouden. Dat is onze ‘wasstraat’. Een beproefde methode welke al velen cliënten duurzaam verder heeft geholpen.

Ik ben Adam

Eigenaar van Kohen Administraties en ondernemer sinds 2010. Efficientie is troef in mijn bedrijfsvoering. Niet alleen voor mijn eigen bedrijf. Ook voor mijn clienten zoek ik naar de beste mogelijke oplossingen. Mijn studie-achtergrond is hbo social work, mba en boekhouding. Ook werk ik nauw samen met enkele externe professionals. Ik volg geregeld bijscholingscursusen, intervisie en supervisie. 

Boetiek
administratiekantoor

Kohen Administraties.png

Adam

Sr. administrateur/eigenaar

Gerhard%20Kohen%20Administraties_edited.jpg

Gerhard

Administrateur

Daniël van Kohen Administraties

Daniël

Adviseur/jurist

Over ons