top of page

Reviews

Hieronder enkele recente ervaringen en reviews.

Kohen Administraties reviews

Daan

Al enkele jaren is Adam onze boekhouder en belastingadviseur. Ik heb een juridische achtergrond, en daarom absoluut niet goed in cijfers: uitbesteden dus! De samenwerking verloopt altijd zonder problemen. Ik ben iedere keer bij, en bovenal is Adam zeer precies in alles wat hij doet. Daarnaast duidelijke communicatie en de prijzen vermeld op de website komen 100% overeen met de prijzen die je betaalt. Ik beveel Adam van harte aan.

Kohen Administraties reviews

Jay

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hardwerkende boekhouder, dan kan ik je Kohen Administratie [Adam] van harte aanbevelen. Hij is zeer professioneel en reageert altijd snel op alle vragen . Hij is zeer toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Ik ben zeer tevreden met zijn werk en zou hem aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en hardwerkende boekhouder.

Kohen Administraties reviews

Dineke

Ik heb 3 jaar gewerkt met Kohen Administraties en dat was een groot succes. Naast een professioneel online systeem is er ook voldoende persoonlijke begeleiding als dit gewenst is. Je wordt ontzettend vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!

Kohen Administraties reviews

Fouzia

Fijne en behulpzame boekhouder. Fijne contacten mee en erg persoonlijk. Als ik een vraag/verzoek heb wordt ik direct geholpen en wordt er met mij meegedacht. Erg bedankt!

Kohen Administraties reviews

Wessel

During my one year of self employment Adam and his team took care of my administration. They were always quick to answer my questions and explain anything that was unclear to me. Really helpful and pleasant to work with! Would recommend!

Kohen Administraties reviews

Shafiek

Erg tevreden met hoe je word behandeld binnen het bedrijf. Alles is heel snel opgepakt en ben erg goed geholpen door Kohen Administraties. Kan er terecht voor als je vragen/advies! 5/5 sterren voor mij!

Kohen Administraties reviews

Robin

Top ervaring met Kohen Administraties,
altijd hele goede uitleg over de zaken en altijd bereikbaar als je toch met vragen zit.

nu 1 jaar eigen onderneming en vanaf het begin al hele goede ervaring.

super blij:) :) :)

Kohen Administraties reviews

Judith

Dit jaar heb ik voor het eerst mijn jaarafsluitingen en IB-aangifte door Kohen Administraties laten doen en na een aantal wat mindere ervaringen bij andere kantoren, ben ik nu eens erg tevreden! Vanaf het begin meteen snelle en duidelijke communicatie, afspraken die worden nagekomen, een goede en eerlijke prijsstelling, zorgvuldige & professionele afhandeling en toelichting. Dus ik ga hier volgend jaar absoluut terugkomen en ik kan Kohen Administraties ook zeker van harte aanbevelen!

Kohen Administraties reviews

Mike

Adam from Kohen Administraties is an essential asset to my freelance consultancy business. My questions are always quickly replied to, I receive good advice, and the fees are very reasonable. As an expat in the Netherlands, the help of a good bookkeeper like Adam is indispensable in navigating the Dutch tax system.

Kohen Administraties reviews

Sousan

Top! Adam is een warm persoon, erg behulpzaam en betrokken. Dat zakelijke en afstandelijke gedoe is niets voor mij en zocht daarom naar een boekhouder die dat ook niet was. Ik kan altijd bij hem terecht voor mijn vragen en hij heeft veel kennis. Hij denkt ook echt met je mee en geeft je goed advies. Ben ontzettend blij blij met hem!

Kohen Administraties reviews

Naima

Ik was op zoek naar een betrouwbare boekhouder en kwam bij Adam terecht! Adam is behulpzaam en denkt met je mee, de boekhouding wordt netjes verwerkt. Je wordt over alles op de hoogte gehouden, Adam is een eerlijke man en goed in zijn werk. Top boekhouder!

Kohen Administraties reviews

Dave

Dit moest ik even kwijt. Ik zocht een boekhouder, maar in het verleden geen goede ervaring gehad. Maar na lang zoeken kwam ik bij Kohen terecht. Na telefonisch gesprek op afspraak geweest. En toen wist ik het zeker, super gedreven en wist waar hij over praten. En er kwam nog bij dat hij van s’ochtens vroeg tot s’avonds laat te bereiken is. Voor een vast bedrag in de maand. En nu een hele tijd verder kan ik echt niks anders zeggen dan wat een top boekhouder. Echt een aanrader.

bottom of page