top of page

Advies

Daniël adviseur

Adam verzorgt als administrateur uw aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Daarnaast bieden wij fiscaal-, juridisch,- bedrijfsadvies gegeven door Daniël voor IB-ondernemers (eenmanszaken of VOF's). Zo heeft u bij Kohen Administraties alles voor u, uw onderneming en uw fiscale aangelegenheden op één adres. Hieronder een selectie van onderwerpen:
 

Kohen Administraties - Adam

U heeft een maandabonnement bij ons? Dan bieden wij optioneel maatwerk advies.

Fiscaal

Werkruimte aan huis

Aan de hand van uw gegevens stellen wij een adviesdocument voor u op. Optioneel is afstemming met de Belastingdienst mogelijk.

Auto op de zaak

Of het rijden van een auto op de zaak fiscaal aantrekkelijk is, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij berekenen voor u of dit wel of niet zo is.

Bezwaar & beroep

Indien u bezwaar en/of beroep in wilt stellen tegen een beschikking of besluit van de Belastingdienst, kunnen wij u assisteren in dit traject.

Onderneming

Overeenkomsten

Overeenkomsten, ze zijn nodig. Als u een VOF wilt starten, iemand gaat inhuren of een opdracht overeenkomst nodig heeft. Wij maken deze voor u. 

Snelscan starter

Details die u over het hoofd ziet: wij doorlopen uw juridische, financiële en bedrijfsmatige processen. Met resultaat! Wat anders kan en beter moet. 

Adviesconsult

Heeft u een specifieke adviesvraag?

Dan is het mogelijk een adviesconsult bij ons af te nemen. Dat kan op fiscaal,- en bedrijfsadvies vlak.

Advies nodig? Neem contact op!
Bel doordeweeks tussen 12 en 18 uur: 
070-2002322. Of stuur een bericht.
bottom of page