Oceaan

BEDRIJFSKUNDIGE HULP DOOR ERVAREN ADVISEURS

Wanneer uw bedrijfsvoering in zwaar weer zit, of u zelf tijdelijk vastloopt in groei en bloei. 

Inzicht in uw eigen financiën of managementvaardigheden kan confronterend zijn. De boekhouder verzorgt als constante uw administratie. Maar zelf loopt u misschien vast.  De wereld anno nu zorgt voor onzekerheden. Het vraagt om flexibiliteit en pragmatiek. Uw kansen op de markt stagneren of nemen zelfs af bij het uitblijven hiervan. Of u een doorgewinterde ondernemer of een starter bent, een externe adviseur geeft een heldere kijk op de situatie nu. En kijkt met u mee naar wat beter kan en moet. Dat kan soms vervelend zijn. 

 

Op een juiste wijze uw vaardigheden, cijfers of vraagstukken omzetten in consistent beleid is geen dagelijkse kost. Onze adviseurs helpen. 

Wij bieden een persoonlijke training/coaching, e-learning of directe interim-inzet aan door onze bevlogen en vooral ervaren managementadviseurs. Zij denken mee over wat de beste strategie voor uw onderneming of persoon is.  

Maak snel kennis met hen. Bel 070-2002322 en vraag meteen naar Daan.

WAT KRIJG IK?

Gratis intakegesprek

Met een bak koffie op veilige afstand extern. Of digitaal via facetime of skype.

45 jaar ervaring

Onze adviseurs hebben met de voeten in de modder gestaan. Zijn niet snel onder de indruk en weten adequate oplossingen te vinden.

Maatwerk of niet

Wilt u een persoonlijk aanpak of gaat u voor eLearning modules? Het kan allemaal.

Interim inzet

Door ziekte of omstandigheden kan het nodig zijn de dagelijkse leiding tijdelijk uit handen te geven. Bij ons in vertrouwde handen.